.

Део спечели! Много ясно

Първият благотворителен сезон на VIP Brother завърши. Победителя е... Део. Всъщност това не бе никаква изненада, защото той се бе очертал като победител още преди време когато събра над 100 000 лв. само за няколко часа. Той повтори това си постижение

Део спечели! Много ясно
Първият благотворителен сезон на VIP Brother завърши. Победителя е... Део. Всъщност това не бе никаква изненада, защото той се бе очертал като победител още преди време когато събра над 100 000 лв. само за няколко часа. Той повтори това си постижение и вчера на живото предаване, което продължи повече от 10 часа.

Трябва да признаем, че подобно предаване до сега у нас не е правено и брадърите успяха да разплачат не малка част от България, а друга най-малкото да ги разчустват. На сцената се качиха деца с увреждания, които изпълняваха песни заедно със звездите. Длъжни сме да отбележим, че и екипа ни се разчуства от последното живо предаване на този формат и с радост да отбележим, че всичките ни критики срещу предаването са повлияли по някакъв начин върху организаторите и те надскочиха себе си. Причината за първи път да поздравим брадърите е факта, че този благотворителен проект няма да бъде ден до пладне, а ще продължи във времето. От Нова телевизия ще организират периодично подобно благотворителни концерти за събиране на пари за тези 8, а и много нови каузи, което е повече от похвално. Това показва явно желание и промяна на мисленето на българите и вкарването на благотворителността в ежедневието ни.

Ето и някой интересни кадри от вчерашната нощ.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...