Петя Дикова - Пипи най-много се притеснява за понеделник вечер, когато ще бъде нощта на откровенията в къщата на Vip Brother. Според Мария Гроздева, "мешана скара" трябва да е прякорът на Саша Антунович - защото много ги мешал - имайки предвид думите.

Олимпийската шампионката се е заела да измисля прякори на мъжете в къщата. След прякора на Саша, дойде ред на Ицо Хазарта, за който обаче Мария не успя да се сети за нищо подходящо и призова Пипи на помощ. След няколко предложение двете се спряха на "Големият джакпот", а накрая дойде и прякорът "Черната перла" за Софи Маринова.

Творческото занимание на Мария беше прекъснато от влизането на Део. Тя побърза да го осведоми с какво се занимава и какъв е неговият прякор - Део - Поразяващата ръка.

В същото време Нощта на откровенията в понеделник вълнува всички Съквартиранти. Единствено Ицо се забавлява "Какъв трепет има за този понеделник" и изрежда предположения за оправдания "Аз не те познавах в началото, за много неща не съм бил прав, не знам и какво ще пуснат точно".

Део му приглася във веселия тон. Ицо продължи, че ще има "сонди" между Съквартирантите, подозирайки двуличие в редиците им, и Део побърза да се съгласи. Последваха предположения за сондите. В този момент при тях се появи Тодор. Ицо и Део разиграха театър пред него, заливайки се от смях. Тодор се включи в разговора и Део, на шега, обвини монтажа за всичко, пише БЛИЦ.

Петя обаче е най-притеснена за понеделник вечерта. Малките гости в Къщата се учудиха, че се е усамотила в спалнята, докатo останалите Съквартиранти се забавляват във всекидневната. Децата отидоха при нея и я попитаха дали не е сърдита за нещо? Пипи им отвърна, че не е сърдита, а притеснена за понеделник. Тогава ще е нощта на откровенията и тя е тъжна, че ще се нажежи обстановката в Къщата и успокои децата, че не е сърдита на тях.