Реклама / Ads
7| 10066 |01.05.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Божидара аут от ВИП брадър-3, Део и Пипи остават

.
Божидара
В полунощ Божидара Бакалова напусна шоуто ВИП брадър-3. След безпрецедентно по продължителност предаване и оспорвана борба между тримата номинирани съквартиранти, стана ясно, че Божидара Бакалова ще напусне Къщата завинаги.
 
От утре обитателите ще са с един по-малко.

Окончателното решение взеха зрителите с изпратени есемеси. Водещият Ники Кънчев също направи лично дарение, като с това свое действие изненада дори и продуцентите на шоуто, защото излязъл извън сценария.

Део пък подобри личния си рекорд, като събра шест цифрена сума в полза на благотворителността и се завърна сред съквартирантите заедно с Петя Дикова. На Дара бе дадена възможност да се сбогува със сестра си на живо.

Големия брат съобщи и новата Кауза на останалите VIP-ове, а тя е:
"Набиране на средства за откриването на Център за обществена подкрепа в Софийска област".

Безспорен победител обаче не бе нито един от брадърците, а незращия Кристиян. Той бе изведен на сцената в инвалидна количка, за да даде подкрепата си за своя любимец Део. Талантливото момче изпя песен, след това апелира към зрителите да подкрепят събирането на срадства за незрящите деца. Бе изключително въздействащ, разплака Део и цялата зала. Това бе вечерта на Кристиян.

Заслугата Кристиян да се окаже в студиото е на Жоро Тошев, който продуцира шоуто на Део. От своя страна Део наистина се държа най-естествено от тремата спорещи за оставане в къщата.

Публиката в студиото на Вип брадър-3 посрещна с интерес и изпълненената от Нина Николина „Излел е Дельо Хайдутин”. Тя бе в подкрепа на Божидара. На зрителите бе предложено и модно ревю, в което участваха и някои от съквартирантите. Първа бе гост актрисата Диана Любенова, следвана от Софи Маринова, Саша Антунович и Тодор Славков. Ромската перла, пък, посвети своята песен „Единствен мой” на дизайнерката. Но и това не помогна. Една от причините вероятно бе и непрекъснатите прегръдки, целувките и повтарянето на „обичам те” от Божидара и нейните приятели.

Петя Дикова се бори със свои сили и средства за оставане в къщата. Баща й Сашо Диков бе против и се аргументира. Водещият Ники Кънчев още в началото извъртя нещата така, че става дума за битка между поколенията, тъй като самата Пипи искала да остане. Всъщност зрителите разбраха, че Диков е срещу самото шоу, което не било на висотата на заявените претенции при старта. Петя бе поканила приятелки. Те всичките обясняваха, че са имали възможност като нея да останат на Запад, но са се върнали в България. Това бе и „червената нишка” в тактиката на Пипи. Тя успя, въпреки че броят на „върнах се тук” почти се изравниха с „обичам те” на Ивайла.

Повечето зрители бяха категорични, че истинският победител тази вечер е Кристиян. Именно той показа на участниците как се воюва за кауза и че не е нужно да си титулован с титлата "звезда", за да вършиш благотворителност. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10344 |22.04.2009 Освободиха Надя Бенаиса . 1| 11365 |22.04.2009 Горещо на квадрат през април! . 46| 16997 |22.04.2009 Дуелът Аня Пенчева - Ивайла Бакалова . 4| 22272 |16.04.2009 Алла Пугачова слезе от сцената заради болно сърце

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads