.

95 000 лв. за една нощ. Отлично!

Предаването, което сякаш няма край за една вечер събра почти 100 000 лв. VIP Brother, който напоследък тече по 2-3 часа всяка вечер по Нова телевизия на живо започна да набира скорост макар като самото предаване е към своя край. Тази седмица сме длъж

95 000 лв. за една нощ. Отлично!
Пред
ването, което сякаш няма край за една вечер събра почти 100 000 лв. VIP Brother, който напоследък тече по 2-3 часа всяка вечер по Нова телевизия на живо започна да набира скорост макар като самото предаване е към своя край. Тази седмица сме длъжни да похвалим продуцентите с интересната кауза. Тази седмица съквартирантите ще събират пари за хора с нарушено зрение и за нови ковьори, които са една от основните причини да се уврежда зрението на преждевременно родените бебета. Определено новата кауза ще събере много повече пари от предходните особено като я сравним с екологичната кауза, която бе миналата седмица.

Междувременно Милко напусна къщата - събитие достойно да игнорираме като се има предвид, че на никой не му пука за това. Най-малко на Ицо Хазарта, който често се подиграваше с мустака на поп-фолка.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...