Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Коцето отново във ВИП Брадър

отпечатай новината

15.04.2009 15:20 | Видян 13840 пъти | Гласували 1

Коцето отново във ВИП Брадър

Победителят в първото издание на “Vip Brother”, Константин отново е една от звездите в популярното риалити шоу. Певецът се присъедини към благотворителна инициатива за Великден, демонстрирайки сръчност и ентусиазъм. Той бе една от известните български звезди, които боядисваха уникални празнични яйца в името на благотворителна мисия.

В продължение на няколко часа, Константин вложи цялото си въображение за да изрисува най-хубавите Великденски яйца. Изпълнителят дотолкова се отдаде на каузата, че и след края на мисията продължаваше да обсъжда техниките на боядисване. След като предаде майсторлъка си на останалите, Константин се отправи към фитнес залата, където усилено работи върху фигурата си. Певецът винаги се е славил като един от най-големите привърженици на спорта, тъй като той го зарежда с нови сили за работа.

С настъпването на пролетта, Константин е обхванат от творчески ентусиазъм и записва песните за своя нов албум. Най-голямата новина, свързана с предстоящия проект на изпълнителя е, че той ще включва дует с една от най-популярните негови колежки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !