- Вие сте вторият участник, който напусна къщата на „ВИП Брадър". С какви чувства си тръгнахте?

- Очаквах да си тръгна. Излизането ми не беше изненада за мен. Това, което трябваше да науча, го разбрах още първата седмица. Съжалявам само, че си тръгвам за новата мисия, която ми е много близка до сърцето. Уча рехабилитация и вече съм посещавала Центъра по детска церебрална парализа. Така че задачата този път е пряко свързана с бъдещата ми работа и щях да се включа с голям ентусиазъм и хъс. Но пък излизането ми също има плюсове, защото от понеделник се връщам на лекции.

- Как се представихте в къщата, според вас?

- Хората отвън трябва да кажат. На мисиите много се стараех. Притеснявах се единствено да не се изложа и да не навредя по този начин на отбора си. Затова може би съм изглеждала леко притеснена.

- Коя беше любимата ви мисия?

- Всичките ми харесваха. Правих все неща, които не съм вършила досега. Нито съм пяла, нито съм танцувала на сцена преди. Всичко за мен беше ново и бях изпълнена с ентусиазъм да се представя добре.

- Ако бяхте спасена, щяхте ли да промените нещо в поведението си в къщата?

- Не. Абсолютно нищо!

- Намерихте ли нови приятели там?

- Разбира се! Най-близък ми е Део, след това Мария и Гала. В последните дни се сприятелих много и с Устата. Останалите също имат хубави качества и може би ако по-дълго бях останала в къщата, щях да скъся дистанцията и с тях.

- Мислите ли, че с някои от съквартирантите ще останете приятели и извън „ВИП Брадьр"?

- Да, разбира се, но времето ще покаже.

- С кого не си допаднахте?

- Не обичам да се задълбочавам върху негативите.

- На какво се дължеше конфликтът ви с Тодор Славков?

- Нямам представа. Той започна пръв кавгата. Няколко дни поддържаше този спор. Аз не съм го предизвикала абсолютно с нищо. Даже преди няколко дни дойде при мен и ми се извини съвсем искрено.

- В къщата се носеха слухове, че вие може би гледате на Део като на нещо повече от приятел. Какво е той за вас?

- На Део гледам само като на приятел. Той страшно много напомня на съпруга ми по поведение. Затова много ми харесва. Део беше и един от първите хора в къщата, който разговаряше с мен и се интересуваше от мен.

-Защо се вмъкнахте в леглото на Божидара? И как преценявате реакцията й?

- Направих го, за да се развеселим. Аз се бях запътила към банята, но тя беше заета точно в този момент.

Просто реших да полегна до нея съвсем невинно. Реакцията й беше малко странна и необяснима за мен. Направих го, за да се забавляваме, но тя явно не разбра, че аз просто се шегувах.

Източник: в. "Труд"