.

14 000 лева за 5 минути - факт!

Точно 278 256 лева вече сумата, събрана от VIP съквартирантите до този момент в третия сезон на риалити шоуто.   Едва пет минути след като снощи бе обявено за каква благородна инициатива ще се борят звездите тази седмица, чрез кратки съобщения

14 000 лева за 5 минути - факт!
Точн
278 256 лева вече сумата, събрана от VIP съквартирантите до този момент в третия сезон на риалити шоуто.
 
Едва пет минути след като снощи бе обявено за каква благородна инициатива ще се борят звездите тази седмица, чрез кратки съобщения и обаждания към тоталната сума бяха прибавени цели 14 000 лева.

Обявяването на новата кауза - Финансиране на медицински център за активна рехабилитация и субсидиране на рехабилитацията на деца с проблеми в развитието, развълнува дълбоко както зрителите, така и VIP съквартирантите.

Фондация „Деца с проблеми в развитието” е патрон на третата благотворителна кауза, която можем да кажем, че е една от най-смислените и една от каузите, коиято наистина си заслужава да подкрепим. Тя е и първата по рода си, създадена само от родители на деца с такива проблеми. В къщата снощи влязоха един от основателите на фондацията - Анита Кънчева, заедно с двете си деца, близнаците Стефан и Живко, както и още една майка на дете с проблеми в развитието – Марияна и дъщеричката й Ивета.

Малкият Стефан внесе в къщата голямо табло със снимки на дечица с проблеми в развитието, направено от самите тях, и с голям открояващ се надпис „Благодарим ви!”, а Живко, който е с диагноза церебрална парализа, бе внесен на ръце от майка му.

При вида на двете дечица с проблеми – Ивета и Живко, както и на усмихнатия Стефан, който гордо носеше голямото табло с благодарствено послание, всички съквартиранти изгубиха самообладание и заплакаха... “Искаме да покаже проблема без плач и излишна тревога. Ние сме усмихнати хора и вярваме, че точно това отношение помага най-много на децата с проблеми.” – сподели Анита.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...