Голяма част от звездите, които влезнаха в къщата на Големия брат по време на третия сезон на реалити шоуто „ВИП- брадър” са самотни родители.
По една или друга причина те са се разделили със своята половинка и всеки от тях вече е поел по пътя си и има свой собствен нов живот и партньор. На бял свят все пак е останало нещо, което още ги свързва – детето. Често пъти единият родител - този, който е попечител на наследника си,никога повече не се обвързва за постоянно или по-продължително от страх да не нарани малкото човече, с което живее. Други пък си подхвърлят детето през няколко месеца, тъй като живеят в различни държави и не могат да са пълноценни родители и да прекарват повече време с отрочетата си.
Емил Кошлуков има дъщеря в Америка

Дъщерята на политика Емил Кошлуков Алис живее в Америка заедно с майка си Наталия. Двамата родители са съученици още от първи клас на училището в Пазарджик. Момичето започнало да ходи на свиждане на Емо в затвора и постепенно станали гаджета. Кошлуков крие нейната фамилия, за да не ги притесняват разни навлеци /разбирай-журналисти/ в Америка. Според признанията на бившия депутат двамата с приятелката му „направили” детето си в Маями умишлено, за да вземе американско гражданство. Малката се родила през 1996 г. и това вече гарантирало легалното оставане на майка и дъщеря в страната на неограничените възможности. Наталия и Емил никога не са сключвали брак. Тя завършила в Маями икономика и в момента се занимава с покупко-продажба на акции в реално време като дейтрейдър. Работи пред пет екрана и даже не знам как ги вижда едновременно и петте, информира политикът от „Новото време”. Алис живее отвъд океана, но рядко си идва и в България. По-често татко й я посещава и въпреки разстоянията двамата са много привързани един към друг. Всеки ден късно вечер, заради часовата разлика от 7 ч., Емил прекарва в скайпа цели часове и си говори с Алис. Много често се случва негови гаджета да го ревнуват от това, че през лятото той изкарва цял месец в Маями при приятелката си и най-важната му жена в живота - дъщерята. Сега е в пубертета и по-често се допитва по разни въпроси до мен, отколкото към майка си, признава бившият народен представител. В къщата на „ВИП- брадър” Емо често споменава колко е горд с детето си.


Ивайла Бакалова обича бащата на детето си
В интервю преди време съквартирантката във „ВИП- брадър” Ивайла Бакалова призна, че все още обича Румен Гайтански -Вълка, от който има дъщеря – Рая. Тя е щастлива, че именно той е бащата на детето й. Бившата „Мис България” е убедена, че когато порасне Рая, ще бъде приятелка с Тея, която е дъщеря на манекенката Ася Христова и шефа на фирма „Волф”. В къщата красавицата бе потресена, че трябва часове наред да държи ръката на Емил Кошлуков пред очите на дъщеря си. Тя досега не ме е виждала с друг мъж, разчувства се Ивайла Бакалова и от нерви не можа да спре сълзите си. Пред колегите, с които се е събрала за благородна кауза, тя разказа, че Вълка умирал за Рая и се грижил за малката и за нея самата като за царици. Мога да му се обадя по всяко време, ако имам проблем и той няма да ми откаже – веднага ще откликне на молбата ми, категорична е близначката на Божидара Бакалова. Двамата родители нямат график кога бащата ще взима детето си. Той може да я вижда, когато си поиска, казва миската. Според нейни близки Гайтански е обезпечил Ивайла Бакалова с жилище и всеки месец давал за отглеждането на дъщеря си 5 000 лева. Случвало се когато майката се кара на малката, наследничката й да я заплашва, че ей сега ще викне тати.


Софи Маринова отглежда хлапе и брат му

Лоренцо, синът на ромската перла Софи Маринова и бившият й съпруг Петър, потресе с артистичните си данни всички зрители на Нова телевизия, когато продуцентите на „ВИП- брадър” пуснаха децата на виповете в къщата. Малкият е на 7 години и е първокласник, но е много гъвкав, хвали го брат му Дачо, сегашната изгора на певицата. Преди няколко години родителите на Лоренцо се разделиха, но пък изпълнителката се залюби с доведения си син, който се явява брат на нейния син. Отношенията й с Петър обаче са обтегнати защото заради него тя на два пъти не успя да се омъжи за Дачо, а бе купила булчинската рокля, поканите за сватбата бяха отпечатани и т.н. За големия празник, който не се осъществи, Софка даже тегли кредит от 70 000 лева и още го изплаща. Странният любовен триъгълник, който се получи, обаче отглежда малкия Лоренцо без допълнителна детегледачка. В момента ромската Лили Иванова е поверила малкия на грижите на баща му, оставила му е цял лист със задачи и вече по-спокойно се е отдала на благотворителност.


Ицо Хазарта се грижи сам за наследничката си
Ицо Хазарта спечели попечителството над дъщеря си Аделина в съда. Майката на детето Дияна се уморила да я гледа и отстъпила настойничеството доброволно, без много да се дърпа. След това заминала при майка си, която работи в Англия. От четиригодишна за малката принцеса се грижи Ицо Хазарта като е едновременно и майка, и баща. В грижите за малката му помага и неговата приятелка. Ицо и Дияна се ожениха тайно през 2004 г., когато тя вече бе бременна, но рапърът запази до последно в пълна тайна семейните си отношения. Наскоро Ицо Хазарта и дъщеря му Аделина се включиха в благотворителна кампания срещу изоставянето на деца от майките им и се снимаха на картичка облечени като Ловеца и Червената шапчица. През няколко месеца малката ходи при майка си в Англия и вече знае езика на Шекспир, горд е нейният татко. Дияна цяла да запише на балет малката, докато й е на гости, призна детето в телефонен разговор от къщата с баща си. Изпълнителят много мрази да го наричат „самотен баща” защото в отглеждането на дъщеря му има верни помощници – майка му и приятелката му.


Гала иска второ дете
Не мога да приема семейство в което съпругата стои и търпи стоически капризите и тормоза на мъжа, си само и само заради децата, категорична е водещата на Нова телевизия. Преди време тя се раздели без много драми с бащата на детето си. С дъщеря ми Мари сме най-добрите приятелки, твърди Гала. Тя се притеснява, че наследничката й скоро ще навлезе в трудната възраст на пубертета и постоянно подпитва специалистите в предаването й „На кафе с Гала” как да реагира в определени ситуации, когато нещата са излезли вече извън контрол. Бившата „невадка” признава, че с бащата на детето й Косьо поддържа много добри отношения и работи с него по издаването на списанието, което носи името на предаването й по Нова телевизия. Тя също не ограничава Мари и Косьо да се срещат, когато решат. Гала обаче мечтае за второ дете и дори е готова да го отглежда отново сама, ако се наложи.


Живка АНГЕЛОВА