Ще спре ли да пуши Андрей Слабаков във VIP Brother?
Ще спре ли да пуши Андрей Слабаков във VIP Brother? / снимки: New moment

Режисьорът Андрей Слабаков, който е поредната гост-звезда във VIP Brother, обеща да спре да пуши за 24 часа, ако зрителите на Нова телевизия изпратят 75 000 sms-а, докато той е в Къщата. Събраните пари от тях ще отидат за благотворителност и по-специално за създаването на спортни школи в домове за изоставени деца. Сделката Слабаков сключи с водещия на шоуто Ники Кънчев, като уговорката е въпросните SMS-и да започнат да се засичат от петък.

 

При влизането си във VIP Brother режисьорът се закани да въведе ред и дисциплина сред другите съквартиранти. По думите му това ще се случи с „твърда ръка”. Слабаков обеща и да намали бирите на Тодор Славков, като разликата ще изпие той.

 

Освен с интересните си филми, Андрей Слабаков е популярен още с особения си характер, начина си на изразяване, желанието си да пуши постоянно и навсякъде и любовта си към бирата. Слабаков е единствената гост-звезда, която ще остане в шоуто цели две седмици. За сравнение – Румен Луканов, Азис и Камелия стояха в Къщата по не повече от седем дни. По-дългият престой на режисьора не е изключено да изнерви другите съквартиранти.

 

Ето и другите новини от шоуто.

 

В началото на седмицата шест дами бяха номинирани за излизане от Къщата. Три от тях успяха да се спасят чрез телефонните обаждания и SMS-ите на зрителите на Нова телевизия, приходите, от които са за благотворителност. Това са Гала, Петя Дикова и Мария Гроздева. По време на живото предаване те трябваше да пеят в дует с популярни музиканти. Олимпийската шампионка пя „Луда по тебе” заедно с Камелия, на Пипи помагаше Орлин Павлов, с когото тя изпълни песента на Бийтълс „Мишел”. Единствено Гала отказа да демонстрира певческите си умения, като вместо това предпочете да напише нов текст за песента на Софи Маринова „Стари рани”. Новият й вариант беше представен от самата Софи в дует с Ерик – изгряваща звезда в попфолка.

 

Ще спре ли да пуши Андрей Слабаков във VIP Brother
netinfo

 

В битката за оставане във VIP Brother са актрисата Аня Пенчева, която пя с Орлин Горанов „Светът е за двама”, певицата Софи Маринова, която представи с любимия си Дачо хита си „Чужди устни” и медицинската сестра Кристияна Вълчева – тя се пробва заедно с Наско от БТР да изпълни „Няма връщане назад”. След като научиха, че в четвъртък отново ще трябва да се борят за гласовете на зрителите, вместо да се ядосат, трите дами по-скоро се зарадваха. Софи призна, че вярва, че именно тя ще напусне шоуто. Била убедена, че ще я изкарат, защото виждат колко много иска да бъде заедно с приятеля си Дачо, който излезе още миналата седмица. Кой ще е вторият съквартирант, който ще прекрати участието си в предаването, ще стане ясно в четвъртък.

 

Междувременно събраната сума в благотворителното издание на VIP Brother вече е малко повече от 238 000 лева. През първата седмица на шоуто виповете събираха пари за талантливи момичета и момчета, които са в домове за изоставени деца. Каузата сега е свързана с изграждането на спортни площадки в такива домове.