.

VIP Brother включи на пета

Тазгодишния сезон на VIP brother е събрал вече повече от 200 000 лв. като по-голямата част от тях са от зрителски SMS-и и дарения на някой известни личности. Днес обаче към каузата се е присъединил и футболиста Стилиян Петров, който е дарил 10 000 лв

VIP Brother включи на пета
Тазг
дишния сезон на VIP brother е събрал вече повече от 200 000 лв. като по-голямата част от тях са от зрителски SMS-и и дарения на някой известни личности. Днес обаче към каузата се е присъединил и футболиста Стилиян Петров, който е дарил 10 000 лв за изграждане на спортни площадки в домовете за деца лишени от родителски грижи. Българската Айкидо Федерация също ще се включи в каузата като предостави безвъзмездно тренировки на децата от домовете. Но това не е всичко. В последното предаване на големия брат вече се вижда, че ВИП-овете си показаха рогцата като започнаха и първите скандали в къщата. Най-ясно се откроява конфликта между Тодор (внука на Тодор Живков) и Кристиана (медицинската сестра, осъдена на смърт), които се дърлят по цял ден. Причина за конфликта е фактът, че медицинската сестра прекалява с уискито и другите алкохоли и налита на Део, който по необясними причини не показва воля да се дистанцира от хвърлилата му око лелка. Косоварецът пък не пропусна възможността да си покаже задника (и не само) в национален ефир, псувайки по камерите. Същото направи и Тошо малко по-късно.

На кратко - задръжките на съквартирантите са на път да паднат безвъзвратно и да станем свидетели на едно истинско шоу - от най-силните времена на BigBrother.

А какво ще се случи тази вечер? Тази вече си отива миската. За съжаление на хора като Ивайло Спасов и Любомир Марчев, които организират кампании против интелигентната блондинка, тя ще напусне само къщата, но няма никакви шансове да напусне и следващия етап на конкурса Мис Свят.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...