.

Милко мрази циганите, виповете гладни, миската си отива

Да, невероятно, но факт - VIP Brother ще остави гладни съквартирантите през следващите три дни. Нещо, което много зрители очакваха да видят дълго време вече е факт след като БигБрадър припомни, че той е "строг но справедлив" и наказа съквар

Милко мрази циганите, виповете гладни, миската си отива
Да, невероятно, но факт - VIP Brother ще остави гладни съквартирантите през следващите три дни. Нещо, което много зрители очакваха да видят дълго време вече е факт след като БигБрадър припомни, че той е "строг но справедлив" и наказа съквартирантите за неуспешна мисия. Всъщност мисията бе една от най-лесните мисии от всички сезони. Всеки съквартирант трябваше да научи 28 думи на цигански език, след което 8 съквартиранта щяха да бъдат изпитани. Милко Калайджиев обаче се прояви като патриот и отказа да учи цигански като подметна, че мрази циганите. Интересно е, че от началото на предаването той дели една къща с трима цигани - Дачо, Софи Маринова и Азис. Не малка част от децата, на които той помага с участието си в предаването са от ромски произход, така че логичният въпрос е какво прави той в къщата и не е ли време да бъде изгонен от там? Така Милко реши края на мисията още в самото й начало. Важно е да отбележим, че Ицо Хазарта се справи без нито една грешка. Най-вероятно това се дължи на факта, че той е завършил класическата гимназия и е трябвало да учи латински, старогръцки и какви ли още не езици и явно има богат опит във взимането на изпити.

Сега съквартирантите ще преживеят няколко тежки дни на глад и лишения благодарение на "принципите" на един от тях. Така Милко сам слага главата си в торбата и ще бъде изстрелян от съквартирантите на номинации следващата седмица. С него най-вероятно ще се съревновава и медицинската сестра Кристияна, която имаше сериозен спор с Тодор, при който той я обяви за "опасна" за съквартирантите и я призова да си ходи.

Антония Петрова реши да напусне къщата на VIP Brother 3 по собствено желание. Това ще се случи в лайфа утре вечер. Въпреки доброто настроение сред съквартирантите и опитите на всички тях да приобщят Антония, тя все по-често остава изолирана от веселата им компания. Може би тази е причината за нейното решение да си тръгне завинаги от шоуто, но дали това е така, случи ли се някакъв скандал или пък бе проявена неприязън към миската, ще разберем лично от нея на живо в „Голямата уста” утре вечер, 15 минути преди полунощ.

Вижте нагледно как се развиха нещата около мисията в къщата - кратко и ясно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...