Звездите вещаят сигурен крах на риалитито "ВИП Брадър", алармираха астролози. Датата на стартиране - 16 март, била изключително неблагоприятна за развоя на шоуто, пише "Монитор".

На този ден Луната била в квадратура с планетата Марс, което вещаело излишни спорове, конфронтации, инциденти, неоправдани и неадекватни емоции. Ето защо Евгени Минчев отказал участието си в цирка на известните. Още когато бил поканен да влезе в Къщата, той се консултирал с личния си астролог дали да приеме. Когато видял какви са прогнозите, паркетният лъв категорично отказал да се замесва.

Макар продуцентите да обявиха, че за първи път при кастингите не са търсили хора, които биха се скарали, "ВИП Брадър" тръгна със скандал между Тодор Славков и Емил Кошлуков. Ромската перла Софи Маринова пък наскоро се оплака, че се чувствала некомфортно и усещала силно безпокойство.

Денят преди началото - 15 март, бил "тандем" между Луна и Уран. "Изключително лоши аспекти са това. Тази дата е белязана от неблагоразумие, своеволие, импулси да се правят глупости и разрушение на нещо, което уж е "в кърпа вързано", уточняват звездни гадатели.

"Нашата цел е "ВИП брадър 3" да се превърне в най-голямата благотворителна акция, правена в България, по-голяма дори от "Българската Коледа", заяви на предстартовата пресконференция продуцентът на шоуто Нико Тупарев.

Астрологичните прогнози обаче твърдят, че риалитито далеч няма да успее да събере очакваните авоари за благотворителност и дори ще се наложи да бъде продължено по-дълго от обявеното.