.

Проникнахме в къщата на VIPBrother - научете всичко за предаването + Снимки

Още този понеделник  ще сме свидетели на нещо ново и уникално за България, а именно 3-ят сезон на VIP Brother. Както вече писахме половината от участниците са ясни, и те са Гала, Ицо Хазарта, Аня Пенчева, Петя Дикова, Милко Калайджиев и сестрата

Проникнахме в къщата на VIPBrother - научете всичко за предаването + Снимки
Още
ози понеделник  ще сме свидетели на нещо ново и уникално за България, а именно 3-ят сезон на VIP Brother. Както вече писахме половината от участниците са ясни, и те са Гала, Ицо Хазарта, Аня Пенчева, Петя Дикова, Милко Калайджиев и сестрата от Либия - Кристияна Вълчева. Общият брой на участниците тази година ще е 17, доста повече от предвиденото. Това е рекорден брой съквартиранти. Този сезон на шоуто ще бъде благороден и ще се бори за осем каузи. Ето и част от каузите, за които ще се борят звездите в къщата:

Борба с трафика на хора

Да опазим зрението на нашите деца


Лечение на деца с проблеми в развитието

Зелена България

Шоуто ще продължи 8 седмици, колкото са и каузите. Парите, които ще събере сезона ще бъдат разпределени по-равно между 8-те каузи.

Новите неща в шоуто са така наречените Битки. Те ще се провеждат всеки понеделник в лайв предаването, на което освен Ники Кънчев ще са и забавните водещи Рачков и Мария Игнатова, по-известни като любовната двойка на НТВ. Битките ще са под формата на състезания, и ще има само един победител, който ще има имунитет и ще има заветното право да номинира други 3 звезди. Ще има битки от рода на Футболна битка, Далечен Изток и Праисторическа епоха. За битките има специална арена, както и костюми, учители и какво ли още не! Очертава се едно много интересно шоу, което в крайна сметка цели нещо добро, а именно благотворителното събиране на средства, които наистина да отидат на правилното място и при правилните хора. Дали българина ще бъде склонен да дари част от парите си във това време на криза, това е въпросът, чиито отговор ще получим чрез формата VIP Brother. Целта, която си поставят организаторите Ники Топарев и неговите Old School приятели е да надминат рекорда за събрани средства в благотворителна акция в България. Най-голямата сума, събирана до момента е от Българската Коледа през 2008-ма година, когато бяха събрани 3 060 674 лв.

Въпреки идеалната цел на предаването вече се зародиха и негативните коментари по адрес на осъдената на смърт медицинска сестра - Кристина Вълчева. Остава въпроса - каква звезда е тя? Дали фактът, че е била излъчвана повече от нормалното по телевизионните екрани я прави звезда и ако това е така дали можем да очакваме в следващия сезон и "звезди" като Владо Кузов и други добре облечени бизнесмени известни предимно от репортажите в съдебната зала. Остава и неотговорен въпроса - как влиза в къщата жена, която е осъждана в Либия, при това  на смърт? Във всеки сезон на BigBrother едно от условията е участниците да не са осъждани като дори Елена Ромеле беше заплашена, че ако спечели наградата ще бъде дисквалифицирана, заради криминалното си минало.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...