.

Вижте кой влиза във VIP Brother! Пет дни преди старта

Нашите агенти в екипа на VIP Brother отново ни подшушнаха информация за предаването само 5 дни преди големия старт. Това, което е сигурно и всеки знае е, че Гала и Ицо-Хазарта влизат в къщата. Днес научихме, че към тях ще се присъединят и Устата, Кош

Вижте кой влиза във VIP Brother! Пет дни преди старта
Наши
е агенти в екипа на VIP Brother отново ни подшушнаха информация за предаването само 5 дни преди големия старт. Това, което е сигурно и всеки знае е, че Гала и Ицо-Хазарта влизат в къщата. Днес научихме, че към тях ще се присъединят и Устата, Кошлуков, Софи Маринова и Силвия Кацарова, Аня Пенчева и дъщеря и, Мария Гроздева, Милко Калайджиев, Саша Антунович.

Васил Найденов пък бил един от най-ухажваните наравно с Галена. За нея продуцентите били готови да броят 100 000 лв., за да влезе в къщата. Тя и Васко Кеца обаче отказали, макар че окончателно ще се разбере дали не са размислили след 5 дни. Все още не е сигурно и участието на Глория. Най-лошата новина, която получихме е, че досадния и гръмогласен Румен Луканов има вероятност да влезе ако му платят. Искрено се надяваме да не му платят, за да не му слушаме виковете всяка вечер в най-гледаното време.

Колко благотворителен е VIP Brother? Това е въпрос за **,***,*** лв., но до ушите ни стигна слух, че хонорарите на звездите, "които имат сърца" стигали до 70 000 лв. Все още не е ясно дали звездите влизат, за да приберат хонорара си или за да помогнат на хора в беда.
Това както и останалите неясноти около предаването ще станат ясни на 16-ти март по Нова Телевизия.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...