.

Камелия отваря „Голямата уста”

Певицата Камелия прие без колебания да застане пред камерите на Нова телевизия като водещ на „Голямата уста”. „Не ни се наложи да я убеждаваме. Разговорите минаха гладко и бързо. Камелия е изключително развълнувана от новата перспек

Камелия отваря „Голямата уста”
Певи
ата Камелия прие без колебания да застане пред камерите на Нова телевизия като водещ на „Голямата уста”. „Не ни се наложи да я убеждаваме. Разговорите минаха гладко и бързо. Камелия е изключително развълнувана от новата перспектива, която се отваря пред нея.” – споделиха продуцентите на VIP Brother 3.

В «Голямата уста» Зли езици повече няма да има. От хапливо токшоу предаването се превръща в забавно шоу с комедийни елементи, жива публика и много игри с телевизионната аудитория.

По време на «Голямата уста» както Камелия, така и нейните гости ще влизат в къщата на VIP Brother 3 и ще разговарят със съквартирантите в реално време. Тази привилегия ще могат си отвоюват и малцина от телевизионните зрители, които за целта ще участват в специални игри.

В «Голямата уста» ще има актьорски скечове, които пресъздават събитията от къщата. Изцяло нетрадиционен за телевизията гардероб е избран за водещата Камелия. Една от най-авангардните български дизайнерки се нае със задачата да облича предизвикателната певица.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...