Мария Гроздева ще е един от участниците в третия сезон на “ВИП брадър”, който стартира през март по Нова телевизия. Олимпийската, а от вчера и европейска шампионка по стрелба е финализирала преговорите с продуцентите и със сигурност ще подкрепи благотворителната кауза на риалити формата “Звезди променят съдби”. Така тя става втората известна дама след Гала, която ще прекрачи прага на ВИП къщата.

Шампионката по стрелба и продуцентската компания на Нико Тупарев не за първи път работят заедно. Мария участва и в друг риалити формат, правен от същия екип - “Животът на другите”, който вървеше с успех през миналата година по БНТ 1. Тогава Гроздева влезе в ролята на автомонтьор и трябваше да оправя коли в автосервиз. Омазана в масло, тя се справи с нелеките задачи като истинска шампионка.

Сега изпитанието във “ВИП брадър” ще е да помага на нуждаещи се хора. Няма съмнение, че и там ще уцели десетката, защото и в тази област има опит. Мария е един от посланиците на “Фонд от любов към живота”, чиято кауза е посветена на борбата с рака на гърдата. Гроздева е посещавала и домове за деца, лишени от родителска грижа заедно с представители от фондация “Фейс ту фейс”.

Както се знае, в третия сезон на риалити шоуто няма да се дава голяма парична награда за победителя. Всички съквартиранти обаче ще получат хонорари. За първи път те ще могат и да напускат къщата. Сред потвърдените известни имена на участници е Ицо Хазарта от “Ъпсурт”, а сред спряганите - бизнесменът Христо Сираков и приятелката му Зара, както и Софи Маринова и Устата.