.

Гала е първият съквартирант във VIP brother 3

Гала е първият VIP съквартирант, който официално даде съгласието си да бъде обявен преди старта на сезона.  «Исках да участвам заради добрите каузи, които ще получат популярност и голямо внимание в телевизионно шоу като VIP Brother. Вя

Гала е първият съквартирант във VIP brother 3
Гала
е първият VIP съквартирант, който официално даде съгласието си да бъде обявен преди старта на сезона. 

«Исках да участвам заради добрите каузи, които ще получат популярност и голямо внимание в телевизионно шоу като VIP Brother. Вярвам, че аз самата мога да помогна. Но истината е, че се съгласих да участвам, защото тази година Биг Брадър обещава различен сезон. Обещава да бъде толерантен. Няма да крия, че съм била канена в това риалити шоу преди. Отказвах. Не бих подчинила живота си на скандалната публичност. Сега е различно. Естествено, риск има. Но в крайна сметка нещо трябва да се случи. Време е известните българи да донесат промяна.» - сподели във връзка с решението си Гала. Телевизионната водеща традиционно подкрепя благотоврителни инициативи. Заставала е зад много благородни каузи, сред които борбата с може би най-женската болест - рака на гърдата, както и борбата с тетануса – една от най-тежките инфекциозни болести. Гала е кръстница на момиченце от SOS Детско селище Трявна.

Освен Гала, през последната седмица още две знаменистости се съгласиха да участват във VIP Brother 3. Техните имена остават тайна. В момента се водят преговори само с трима души. Подходът към родните знаменитости тази година е строго селективен. Поканите са малко. Според продуцента благотворителната концепция на VIP Brother  3 съвпада с публичния имидж на малко от известните българи. 

Гала е българска телевизионна водеща. Завършила е педагогика и детска психология. Била е манекен за кратко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу "Невада" по БНТ. След това става водеща на няколко предавания - "Топмодел Зодиак", "Фамилия топ шоу", "Фамилия топ шоп" и "Мис Столверк".

През 2000 година Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаването "На кафе", което се излъчва пет години. В началото на 2005 г. Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия - "Имаш поща". През есента на 2007 г. Гала става водеща и на риалити шоуто "Пълна промяна".

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...