.

Истината за VIP Brother 3 - звезди помагат на нуждаещи се

Български знаменитости ще участват във VIP Brother 3, за да помагат на хора в нужда. Как ще става това? През този сезон те няма просто „да си почиват в една добре обзаведена къща”. VIP съквартирантите ще бъдат заети почти непрекъснато, пр

Истината за VIP Brother 3 - звезди помагат на нуждаещи се
Бълг
рски знаменитости ще участват във VIP Brother 3, за да помагат на хора в нужда. Как ще става това? През този сезон те няма просто „да си почиват в една добре обзаведена къща”. VIP съквартирантите ще бъдат заети почти непрекъснато, придавайки смисъл както на собственото си участие в шоуто, така и на неговата крайна цел – да събере средства, благодарение на които хора в нужда да получат дълго чакана помощ. Постоянните ангажименти на VIP съквартирантите ще се състоят основно в мисии, чрез които ще се умножават средствата за благотворителност. Така например, в къщата на VIP Brother съквартирантите ще готвят собствени шоу-спектакли, ще участват в игри с честни и ясни правила, ще се занимават с всичко, което би могло да събере пари за подкрепяните от тях благотворителни каузи. Възможно е да излизат и на улицата, сред хората, където с помощта на своята изобретателност отново да събират пари...

За първи път през този сезон номинациите във VIP Brother ще бъдат положителни. Вотът на зрителите също ще бъде позитивен. Те ще гласуват за съквартирантите, които харесват, вместо за тези, които искат да изгонят. Победител в риалити шоуто ще стане този VIP съквартирант, за когото зрителите са гласували най-много.

Голямата награда за победителя във VIP Brother 3 ще бъде не въпрос на печалба, а въпрос на чест. Той няма да си тръгне с парична сума, а с благодарността и признателността на хората, получили помощ от него.
 
Средствата, които Нова телевизия ще събере от кратки съобщения и телефонни обаждания на зрители по време на VIP Brother 3, ще бъдат дарени за благотворителност.

Продуцентите на VIP Brother 3 споделиха с нас, че до момента са се свързали с много тесен кръг от хора, чиито имена не са обявявани публично и не са обект на спекулации. Сред тях не фигурират имената на български звезди, сочени от медиите през последните няколко дни за кандидат-съквартиранти... Припомняме ви, че напоследък в някой женски сайтове се спрягаха имената на Галена, Златка, Алисия, Албена Вулева и шепа досадни и никому неизвестни спортисти. Ние благодарим на VIP брадър че посочените лица НЯМА да участват в предаването :)

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...