Ицо Хазарта

Кой е Ицо Хазарта?

Христо Христов Петров, роден на 19.12.1979 г.
Роден е в София. Отрасъл в култовия столичен квартал “Надежда”.

Завършил НГДЕК и учил 2 години публична администрация в НБУ, после прекъснал. Прекъснал и брака си. В момента е щастливо разведен.

От бившата си съпруга има едно дете - Аделина на 4 годинки и половина. Сега живее с нея и с новата си приятелка. Има сестра, осем години по-голяма от него, която е главен асистент в Лесотехническия университет.

Ицо Хазарта е един от създателите на група “Ъпсурт”. С другите членове на бандата се познават още от деца. По време на ученическите им години, те на шега се пробват да записват рап песни и да пеят по купони. Така през 1996 г. се ражда и “Ъпсурт”, а две години по-късно излиза и първият им албум.

До днес, култовите рапъри имат 4 албума и са спечелили почти всички български музикални награди, за които някога са били номинирани. Като гост изпълнители с “Ъпсурт” са пели Белослава, Милен Цветков, Галя от “Каризма”, Мала Родригез, Дичо, Лора Караджова и много други.

А хитовете им “3 в 1″, “Звездата”, “И твойта майка също” и “Нон-стоп” нямат нужда от представяне.

През свободното си време Ицо се грижи за Аделина, обича да чете и да гледа филми. Любимият му български автор е Богомил Райнов, а “Форест Гъмп” и “Зеления Път” са филмите, които може да гледа по всяко време. Обича да си почива, докато слуша джаз и пие червено вино.

“Това предаване е много готин начин така наречените звезди да покажем, че имаме някаква стойност. Защото много се говори за това, че повечето от известните хора в БГ не произвеждат някакъв продукт, който да носи удоволствие на хората, а се занимават повече с това да се величаят и да рекламират себе си. Ако ние през тези осем седмици съберем сумите, които предварително сме си представяли и мечтали, то който каквото иска да каже след това. Ние ще сме успели да помогнем в събирането на средства, които реално ще променят съдбите на хора в нужда.” - сподели Хазарта във връзка с решението си да влезе в първия благотворителен сезон на VIP Brother.

 





{START_COUNTER}