.

14 000 лева за 5 минути - факт!

Точно 278 256 лева вече сумата, събрана от VIP съквартирантите до този момент в третия сезон на риалити шоуто.   Едва пет минути след като снощи бе обявено за каква благородна инициатива ще се борят звездите тази седмица, чрез кратки съобщения

Още подобни новини
14 000 лева за 5 минути - факт!
Точн
278 256 лева вече сумата, събрана от VIP съквартирантите до този момент в третия сезон на риалити шоуто.
 
Едва пет минути след като снощи бе обявено за каква благородна инициатива ще се борят звездите тази седмица, чрез кратки съобщения и обаждания към тоталната сума бяха прибавени цели 14 000 лева.

Обявяването на новата кауза - Финансиране на медицински център за активна рехабилитация и субсидиране на рехабилитацията на деца с проблеми в развитието, развълнува дълбоко както зрителите, така и VIP съквартирантите.

Фондация „Деца с проблеми в развитието” е патрон на третата благотворителна кауза, която можем да кажем, че е една от най-смислените и една от каузите, коиято наистина си заслужава да подкрепим. Тя е и първата по рода си, създадена само от родители на деца с такива проблеми. В къщата снощи влязоха един от основателите на фондацията - Анита Кънчева, заедно с двете си деца, близнаците Стефан и Живко, както и още една майка на дете с проблеми в развитието – Марияна и дъщеричката й Ивета.

Малкият Стефан внесе в къщата голямо табло със снимки на дечица с проблеми в развитието, направено от самите тях, и с голям открояващ се надпис „Благодарим ви!”, а Живко, който е с диагноза церебрална парализа, бе внесен на ръце от майка му.

При вида на двете дечица с проблеми – Ивета и Живко, както и на усмихнатия Стефан, който гордо носеше голямото табло с благодарствено послание, всички съквартиранти изгубиха самообладание и заплакаха... “Искаме да покаже проблема без плач и излишна тревога. Ние сме усмихнати хора и вярваме, че точно това отношение помага най-много на децата с проблеми.” – сподели Анита.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...